Contes empipats

ImprimerE-mail
Livre en catalan
Un recueil de textes témoignant de l'attachement de l'écrivain à la région du Vallespir : ses vallées, ses odeurs, ses lumières et la vie quotidienne des paysans.
Prix ​​de vente10,00 €
Remise
Résumé du livre

Contes empipats
Michel Arnaudiès
Illustrations de l'auteur
Poésies et prose poétique en catalan

De l'expressió artística a l'escriptura, de l'escriptura a l'expressió artística, aquest vaivé és un dels components que constitueixen la rica i complexa personalitat de Miquel Arnaudies, un artista compromès. Del 1970 ençà, exposicions, mostres, publicacions, encontres, paraules, accions, es succeeixen, en català, en francès, poc importa, sols l'arrelament consta.
Un arrelament al Vallespir – Ceret Poble dels avis –, a les valls aspres i dolces a la vegada de llums, d'olors, de sensacions, arrelament a la terra, a les memòries d'un país, als reptes d'uns temps presents. Un arrelament poètic i artístic a una llengua, la seva, la materna, el català, català de casa, català de pagès, català de tota la vida. I també l'altra, el francès, llengua apresa per obligació, la de l'escola, de l'elevació social, d'una cultura intel·lectual. Aqueixos Contes empipats són per dir que el català, en Miquel Arnaudies el fa servir desacomplexadament per posar-lo al servei de la imaginació i de la poesia que van lligada.
Escriure amb aquest català de casa li permet de confirmar la consciència d'una militància i la reconeixença de la identitat de tot un poble.

Del mateix autor:
Le tisonnier

Auteur
Michel Arnaudiès
Date de parution
jeudi 7 novembre 2013 00:00
Nombre de pages
74