Dones a l'islam - autodeterminació

ImprimerE-mail
Livre en catalan
Après s'être convertie à l'islam en 1985 et avoir approfondi son initiation sur le plan mystique, l'auteure, islamologue, a ressenti le besoin de s'associer à d'autres musulmanes en Catalogne pour se pencher sur leur condition et formuler des revendications.
Prix ​​de vente15,00 €
Remise
Résumé du livre

Dones a l'islam
Autodeterminació
Yaratullah Monturiol i Virgili
Pròleg de Dolors Bramon
Col·lecció Tinta Fèmina


Aquest llibre neix a rel d’una trajectòria de l’autora com a musulmana, que comença l’any 1985. Durant set anys, Yaratullah Monturiol viu amb intensitat el seu procés i estudia amb profunditat la pràctica espiritual islàmica i els seus elements més significatius en el terreny de la Mística.
Després d’aquesta iniciació, sent la necessitat urgent de coneixer altres dones musulmanes que viuen a Catalunya, i des de la gran diversitat que troba, comença a desenvolupar una tasca cultural i intellectual que promou l’associacionisme de les dones per l’estudi i reivindicació dels drets humans. La seva conscienciació a nivell social li fa prendre iniciatives per lluitar contra la discriminació i les injustícies que es cometen en nom de l’islam i es sent compromesa en dur endavant estratègies d’alliberament. La seva condició de dona musulmana catalana en el context històric, polític i social que vivim, li fa sentir la responsabilitat de presentar aquesta obra, fruit d’una forta experiència, però també de l’esforç de reflexió i de la recerca; hi recull tot allò que considera que cal dir, per una qüestió d’ètica.

També existeix la versió francesa:
Femmes d'Islam - Autodétermination

Auteur
Yaratullah Monturiol i Virgili
Date de parution
lundi 20 octobre 2008 00:00
Nombre de pages
192