Agulleta i fil de vint

ImprimerE-mail
Livre en catalan.
La novel·la Agulleta i fil de vint passa a banda i banda de la frontera, de Perpinyà, un Perpinyà de l'ombra, a la Jonquera i a Roses.
Prix ​​de vente10,00 €
Remise
Résumé du livre

Aguletta i fil de vint
Hyacinthe Carrera i Esteve Carrera
Collection Seria Negra

 

La novel·la Agulleta i fil de vint passa a banda i banda de la frontera, de Perpinyà, un Perpinyà de l'ombra, a la Jonquera i a Roses, una Jonquera molt al dia (o a la nit, si ho preferiu).
A través les investigacions d'un detectiu atrevit i enamoradís, ens conta una Fidelíssima Vila a la vegada familiar i exòtica, una Costa Vermella nocturna i problemàtica, i una frontera molt moderna (potser massa i tot) abocada a un turisme discutible. Tot plegat amb molta gràcia, és un poc angoixós i brutal, com ho vol el gènere de literatura al qual l'obra s'adscriu.

L’action du roman Agulleta i Fil de vint se passe d’un côté et de l’autre de la frontière, de Perpignan, cité de l’ombre, à La Jonquera et Roses, une Jonquera très actuelle et plutôt glauque.
À travers les investigations d’un détective particulièrement malin et quelque peu amoureux, le lecteur se promène dans un Perpignan à la fois familier et exotique, sur une Côte Vermeille nocturne et agitée, puis sur une frontière moderne confrontée à un tourisme plus que contestable. Bref une histoire enlevée, avec un peu d’angoisse et de brutalité comme le veut ce genre de littérature.

Auteur
Carrera & Carrera
Date de parution
samedi 23 avril 2011 00:00
Nombre de pages
112