,

La catifa vermella. Dones en primera línia de la política institucional

15,00

Contribuidores:
Mercè Civit i Illa
Montserrat Turra i Camafreita
Carme Porta Abad (Dir.)
Silvia Bonet Perot
Lourdes Muñoz Santamaria
Carme-Laura Gil i Miró
Carme Valls Llobet
Lídia Santos i Arnau
Imma Mayol i Beltran
Empar Pont i Albert

144 p.

15 cm x 22 cm

Date de parution : Janvier 2016

Col·lecció Tinta Fèmina

UGS : 978-2-84974-229-7 Catégories : , Étiquette :

Elles són la meitat de la humanitat.
Tanmateix per a l’exercici del poder polític, escassos són els països, els governs, les societats que els deixen una plaça igual que als homes.
Catalunya, amb la reinstauració de la democràcia i de la Generalitat ha anat evolucionant sobre aquest tema, fins a la promulgació de l’actual llei 17/2015 que estableix la igualtat efectiva de dones i homes.
Han participat a aquestes avançades, les 10 dones que aquí mateix, en aquest llibre, han acceptat d’explicar i analitzar la seva experiència, sovint difícil a vegades perillosa, durant la seva etapa en actiu en la política institucional. Han hagut de lluitar, de desafiar, de convèncer, de pactar. L’han fet, a la seva manera, femenina, diferent i complementària.
No sempre el seu treball ha estat reconegut, però totes elles han participat amb convicció i passió al projecte col•lectiu de millora social per una vida més digna.
Desitgem que les experiències de la Marta, la Carme-Laura, la Carme, la Lídia, la Montse, la Mercè, l’Empar, l’Imma, la Sílvia i la Lourdes ens ajudin a avançar en el camí de la llibertat.